Csizi András mentálhigiénés szakember, pár-és családterapeuta jelölt bemutatkozása

1971-ben születtem Kaposváron, 3 gyermekem van. 1997-ben végeztem Testnevelő tanárként Szombathelyen. Képzésemen belül a pszichológia mellett elmélyedtem az alternatív pedagógiákban, mert mindig is fontosnak tartottam a pedagógia szerepét a személyiség alakulásában. Szakdolgozatomat a Waldorf-pedagógia és a testnevelés összefüggéseiről írtam, valamint ugyanebben a témában nyertem különdíjat az 1997-es Országos Tudományos Diákköri Konferencián.
2011-ben végeztem el a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés szakember szakát kitüntetéses diplomával. Szakdolgozatom egy anya esetét dolgozza fel, aki „nem érezte magát elég jó anyának”.
2008-ban Budapesten -eleinte az SAP-s munka mellett- kezdtem egyéni segítő, tanácsadói hivatásom, 2016-tól Család- és Párterapeuta jelöltként is segítem a hozzám fordulókat.

Ahogy fogalmazni szoktam:

2017-től nem dolgozom, hanem csak a szenvedélyemnek élek!

SAP-s, vezetői, projektvezetői karrierem rövid bemutatása időrendben:

  • Samsung Electro-Mechanics Ltd. SAP anyaggazdálkodási modul tanácsadó és ABAP/4 fejlesztő 2000-2003-ig
  • Schneider Electric Logisztikai központjában: anyaggazdálkodási modul támogató + IT kapcsolattartó, projekt vezető 2003-2005
  • EDS Hungary Kft. alkalmazásában: Főtáv Zrt. + DHK SAP anyaggazdálkodási és karbantartási modul támogató: 2005-2007
  • Főtáv, DHK, Főgáz SAP rendszereinek üzemeltetési és fejlesztési vezetője (Account Delivery Manager) 2007-2013-ig , mellette: SAP anyaggazdálkodási és karbantartási modul támogató, projektvezető (EDS, majd HP felvásárlás után a HP Informatikai Kft. alkalmazásában)
  • HP Informatikai Kft.: MÁV SAP bevezetése 2015: Műszaki alprojekt vezető és Karbantartási modul munkacsoport vezető
  • MÁV Informatikai Kft: Projektvezető és SAP karbantartási modul tanácsadó 2015-2016
  • Partnerhub Zrt.-nél Charlie-India adatcsere platform szakértő 2016-2017

Hálás lehetek, mert az alap iskoláim mellett a legjobbak segítettek tovább képezni magam: Ken Wilber Intergál szemléletéről: Gánti Bence Fejlődéslélektan, pszichopatológia: Dr. Daubner Béla és Kácsándi Elvira. Család- és párterápiaDr. Barát Katalin.

Büszkeséggel tölt el, hogy már több, mint 300 egyénnek, 80+ párnak segítettem abban, hogy megoldódjon a problémája és egy sokkal magasabb lelki-egészségi szinten, felszabadultabban, kiegyensúlyozottabban, élje az életét, mint előtte.

Eddigi tapasztalataim és tanulmányaim is azt erősítették meg, hogy az egyén problémáját mindig kapcsolatainak tükrében, összefüggéseiben szemléljem, valamint, hogy a segítségem, támogatásom ne „módszer-specifikus”, hanem humánus, integratív, kongruens legyen.

Jártak már nálam az élet minden területéről: bolti eladó, könyvelő, buszsofőr, tanár, ügyvéd, mérnök, közgazdász, nagyvállalati vezérigazgató, színész, rendező stb.

Klienseim véleménye szerint a nyugodt, kiegyensúlyozott kisugárzásom, humorom segít nekik a legnehezebb problémák megoldásában.

Olvassa el a velem készült interjút a “Női pálya” oldalon itt: Interjú Csizi Andrással.

YouTube Videó csatornáim:

Rádió interjú az apaságról:

Kapcsolat

Írjon üzenetet!

Elérhetőségek

Telefon:

+36 (30) 37-55-208

Email:

kapcsolat [kukac] tevagyamegoldas [pont] hu

FAcebook oldal, skype hívás

Csizi András írott neve

Rendelő

1115 Budapest, Etele út 38/A. I. em. 10. 10-es kapucsengő

Igény esetén a szolgáltatás saját helyszínen (az Ön otthonában vagy cégénél) is megoldható. Budapesten belül a kiszállás ingyenes.

Csizi András mentálhigiénés szakember, pár-és családterapeuta jelölt rendelője Budapest 11. kerület Etele út
Csizi András mentálhigiénés szakember, pár-és családterapeuta jelölt rendelője Budapest 11. kerület